Haber

Okan Buruk Lale Orta’ya sert vurdu: Önce hakemlere anlatsın sonra bize

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor ile kozunu paylaştı. Mücadeleyi 2-0 kazanan sarı-kırmızılı grubun teknik direktörü Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“AYAK KIRMAK GEREKİYOR MU?”

Kavga sonrası açıklama yapan Okan Buruk, “Sayın Lale Hakemleri VAR hakemlerini alıp onlara kırmızı kartın ne olduğunu söyleyebilir. Biz de öğrenelim. Ben de öğrenmek istiyorum. Dubois ve Mertens’in ayakları kopmuş olabilir” dedi. 2 haftadır kırık. Kırmızı kart için bacaklarının kırılması mı gerekiyor?” dedi.

İşte Okan Buruk’un o sözleri;

“Acımız genel olarak maçı bitirmek oldu. Sağ tarafı çok net bir şekilde kullandık ama ceza sahasında oyuncularımızı bir araya getiremedik. Maç genel olarak bizim kontrolümüzde geçse de rakiplerimiz de pozisyonlar aldı.

İlk yarıda çok net bir kırmızı kart pozisyonu var. Geçen hafta Konyaspor maçında kırmızı kartı çok merak etmiştik. Bugün yine bire bir formda temiz kırmızı kart. Yine VAR’ı aramadı. VAR’daki hakem aramıyor mu? Yoksa hakem diyor mu gitmiyor mu?

Lale Bey Orta VAR hakemlerini alıyor, onlara neyin kırmızı kart olup neyin olmadığını anlatabiliyor. Biz de öğrenelim. Bilmek istiyorum. 2 hafta boyunca Dubois ve Mertens’in bacakları kırılabilir. Kırmızı kart için ayaklarının kırılması mı gerekiyor?

Daha önce VAR kayıtları açıklanmıştı. Bu çağrı yapmayan hakemler cezalandırılacak mı? Bunlar neden verilmiyor? çok merak ediyorum Herhalde bize açıklarlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu